De praktijk

Meer informatie over Tandartspraktijk De Stip

Oprichting

Tandartspraktijk De Stip bevindt zich in de frisse wijk Laan van Spartaan. In 2010 hebben de eerste bewoners zich gehuisvest rondom het middelpunt van deze wijk, De Stip van het voetbalveld. Sindsdien is de wijk zich enorm gaan ontwikkelen op het gebied van sporten, onderwijs, ontspanning, maar ook gezondheidszorg. Het enige wat nog ontbrak was een goede tandarts.

Medio 2013 zijn de voorbereidingen begonnen voor het opzetten van een tandartspraktijk. De praktijk bevindt zich aan de zijkant op de begane grond van het ROC-gebouw. De praktijk is zo gebouwd dat deze toegankelijk is voor iedereen.

Transparantie van de praktijk staat hoog op de lijst. We zijn een open praktijk waar u op ieder moment een kijkje achter de schermen kunt nemen of vragen kunt stellen over onze werkwijze. Er wordt bij De Stip dagelijks veel aandacht en zorg besteed aan kwaliteit en hygiëne waardoor wij altijd de beste zorg kunnen leveren.

Visie

Binnen onze praktijk is alles erop gericht om u de allerbeste zorg te kunnen leveren. Ons team van tandartsen, mondhygiënistes, assistentes en een tandprotheticus bekijkt de tandheelkunde vanuit verschillende perspectieven en bepaalt samen met u welke behandeling het beste bij u past.

De zorg voor tanden en kiezen staat centraal binnen het hechte en professionele team van De Stip, maar als persoon verliezen wij u zeker niet uit het oog. Wij behandelen geen monden maar mensen.

Vertrouwensband

Bij De Stip vinden wij het vooral belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij de tandarts. Alle behandelingen gaan in goed overleg en gepaard met uitleg over de precieze inhoud van de behandeling. Op die manier weet u altijd precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Ook tijdens de behandeling nemen wij uitgebreid de tijd voor u. Bij de Stip willen wij u laten zien dat een bezoek aan de tandarts helemaal niet vervelend hoeft te zijn.

Kwaliteit

Bij alle behandelingen die wij uitvoeren, maken wij gebruik van zeer moderne apparatuur. Indien nodig ondersteunen wij deze met röntgenfoto’s. Tevens voldoet onze praktijk aan de meest recente eisen voor praktijkhygiëne, waardoor u altijd verzekerd bent van een verantwoorde en kwalitatief hoge behandeling.

Onze tandartsen werken volgens universitaire normen en volgen regelmatig nascholing om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en technieken binnen het vak.

Contactgegevens
Tandartspraktijk De Stip

Openingstijden

Wilt u zich inschrijven?